Voordelige verzekeringen en persoonlijke service

Heeft u hulp nodig? Bel dan 072-5180180 Lokaal tarief

  Hoe werkt het aanvragen?

  Uw verzekeringen aanvragen via internet kan bij Proteq snel en eenvoudig. Bovendien is het nog voordeliger ook. U sluit uw verzekering af in slechts 4 stappen. Ontdek zelf hoe makkelijk het is:

  Hoe werkt het aanvragen?

  Stap 1

  Op Proteq.nl ziet u in een oogopslag de voordelen van onze verzekeringen. Lees onze heldere voorwaarden en laat u overtuigen door de uitstekende dekkingen die wij bieden.

  Stap 2

  Hebben onze gunstige voorwaarden en dekkingen u overtuigd? Vul dan uw persoonlijke gegevens in. Wij vragen alleen noodzakelijke gegevens en gaan hier uiteraard zorgvuldig mee om. Uw gegevens worden over een beveiligde (https) verbinding verstuurd en uw privacy wordt volledig gewaarborgd.

  Stap 3

  Zijn alle gegevens juist? Heeft u de juiste dekking? Bent u tevreden met hetgeen dat Proteq u biedt? Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op om de offerte door te nemen. Dit kan zowel over de telefoon als per e-mail.

  Stap 4

  Als u akkoord gaat met ons aanbod, krijgt u alle papieren (polis en polisvoorwaarden) via de post thuisgestuurd. Mocht de verzekering u toch niet bevallen, dan heeft u altijd nog de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen terug te sturen.

  De Reaal Dier & Zorg Verzekering de zorgverzekering voor honden en katten

  Premie berekenen
  • Uw veiligheid

   Met elektronisch verzekeren kunt u in alle vertrouwen transacties uitvoeren. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, ook op internet.

   Lees verder
  • Privacy

   Proteq respecteert de privacy van de bezoekers van onze site. En draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

   Lees verder
  • Fraudebeleid

   In de verzekeringsbranche is vertrouwen essentieel. U vertrouwt op een goede afhandeling van uw schade. Wij vertrouwen erop dat u ons correct informeert.

   Lees verder
  • Adresgegevens

   Proteq Verzekeringen
   Burgemeester Rijnderslaan 7
   1185 MD Amstelveen
   Postbus 600
   1800 AP Alkmaar
   Tel: 072-5180180 (lokaal tarief)
   Alle gegevens