Voordelige verzekeringen en persoonlijke service

Heeft u hulp nodig? Bel dan 072-5180180 Lokaal tarief

  De verzekeringen van Proteq.nl

  Hier vindt u een overzicht van al onze verzekeringen

  We verkopen geen verzekeringen meer via Proteq. Ben je klant? Dan zijn we je gewoon van dienst, zoals je van ons gewend bent. Wil je een nieuwe verzekering afsluiten? Dan kun je terecht bij onze nieuwe verzekeraar nowGo. NowGo biedt je simpele, digitale verzekeringen. Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd.

  Vrijblijvende offerte voor een autoverzekering
  • Geen nieuwe verzekeringen

   We verkopen geen verzekeringen meer via Proteq. Proteq is onderdeel van VIVAT. Binnen VIVAT kunt u voor nieuwe verzekeringen terecht bij nowGo en Reaal. De verzekeringen van nowGo lijken het meest op die van Proteq. En in de meeste gevallen tegen een nog scherpere premie.

  • Uitstekende service

   Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze verzekeringen en de informatie daarover zijn begrijpelijk. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze verzekeringen van toepassing zijn op uw leefsituatie en op u als persoon. Dat is wat u van ons mag verwachten

   072-5180180
   lokaal tarief

  • nowGo

   Onze nieuwe verzekeraar binnen de VIVAT-familie is nowGo. NowGo biedt simpele digitale oplossingen. Snel, zonder gedoe en helemaal op u afgestemd. Bij nowGo vertellen we precies hoe het zit, zodat u straks een product hebt dat echt bij u past. En dat altijd tegen een scherpe prijs.